НЕ ГУБИ ВРЕМЕ И ПАРИ! Изпрати информация точно какъв имот търсиш и агенциите регистрирани в портала или директни продавачи ще се погрижат да предложат точно търсения от теб имот.

Продава Къща, обл.Благоевград, гр.Сандански

 Къща гр.Сандански  Къща гр.Сандански 2  Къщагр.Сандански 3  Къща гр.Сандански 4  Къщагр.Сандански 5  Къщагр.Сандански 6  Къща гр.Сандански 7

Къща

ИЗТЕКЛА ОБЯВА, проверете най-новите обяви за имоти в MAXiMOT.BG

обл.Благоевград, гр.Сандански ( Реф. № 8692 )

Квадратура: 72 m2
ПК

Обявата е видяна: 448 пъти

Публикувана:

Линк:

Алармирай за нередност в обявата!

Вие предложете цена за имота


Име: 

Е-мейл:

Телефон:

Предложи цена:

Въведете текста от картинката: *

Описание на офертата за имот Стара къща с дворно място близо до Сандански

АДРЕС Недвижими Имоти продава стара къща с дворно място в планинско село близо до Сандански. Селото е с удобно местоположение – близо до Сандански, Мелник и границата с Гърция. Има сравнително добре уредена инфраструктура, с частична канализация. Районът е известен с производството на вино. СГРАДА. Къщата е паянтова, на два етажа, с външни размери 9.00 м/8.00 м. Построена е през 1915 г. Първият етаж е полувкопан в наклонения терен на двора, има каменни носещи зидове с ширина 60 см и вътрешни тухлени стени, които оформят 3 помещения – 2 стаи и склад. Вторият етаж е с носещи зидове от кирпичени тухли, укрепени с дървени колонки и наклонени и хоризонтални дървени греди. Разполага с 4 стаи /2 - вляво и 2 – вдясно/, коридор и балкон. Подовата конструкция на втория етаж е в сравнително добро състояние. Кирпичените зидове са много напукани поради деформации на укрепващите ги дървени елементи и подлежат на задължително укрепване със стоманобетонови хоризонтални и вертикални пояси, за да поемат евентуалните хоризонтални сеизмични въздействия. Между двата етажа има свързващо вътрешно дървено стълбище /с необходимост от ремонт/, като първият етаж има излаз на двора, а вторият – директно на улицата. Балконът над входа в двора е с излята стоманенобетонова плоча, която следва да се премахне и да се укрепи по нов начин. Покривната конструкция е дървена, четирискатна, с керемиди, и е сравнително добре запазена. Има необходимост от частичен ремонт и пренареждане на керемидите. Като цяло сградата се нуждае от укрепване и възстановяване на кирпичените зидове на втория етаж – чрез стоманобетонови колонки, насадени в каменните зидове, от полагане на нови мазилки, боядисване, подмяна на вътрешната и външна дограма и изграждане на санитарен възел. ДВОР. Дворното място е с обща площ от 980 кв. м и е оградено с телена мрежа. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Къщата се намира в цетралната част на селото, с удобен достъп по път в добро състояние. ПРЕДИМСТВА. - самостоятелна къща с голямо дворно място; - комуникативно местоположение, близо до град Сандански; - тихо и спокойно село в екологично чист район. Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 600 евро /без ДДС/. Цена: 11600 евро.


Най-нови обяви за недвижими имоти