НЕ ГУБИ ВРЕМЕ И ПАРИ! Изпрати информация точно какъв имот търсиш и агенциите регистрирани в портала или директни продавачи ще се погрижат да предложат точно търсения от теб имот.

Дава под наем Промишлено помещение, обл.Благоевград, гр.Сандански

 Промишлено помещение гр.Сандански  Промишлено помещение гр.Сандански 2  Промишлено помещениегр.Сандански 3  Промишлено помещение гр.Сандански 4  Промишлено помещениегр.Сандански 5  Промишлено помещениегр.Сандански 6  Промишлено помещение гр.Сандански 7

Промишлено помещение

ИЗТЕКЛА ОБЯВА, проверете най-новите обяви за имоти в MAXiMOT.BG

обл.Благоевград, гр.Сандански ( Реф. № 9409 )

Квадратура: 400 m2
Етаж: 1 етаж

Старо строителство

Обявата е видяна: 76 пъти

Публикувана:

Линк:

Алармирай за нередност в обявата!

Вие предложете цена за имота


Име: 

Е-мейл:

Телефон:

Предложи цена:

Въведете текста от картинката: *

Описание на офертата за имот Цех 400 кв.м под наем в Промишлена зона

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем цех/склад в Промишлената зона на град Сандански. Обща площ – около 400,00 кв. м, разпределена на работна зала, коридор и санитарен възел. Обектът е разположен на първи етаж от масивна сграда със стоманенобетонна конструкция и тухлени стени. Достъпът е по стълба, няма асансьор. Обектът има височина на тавана около 4,00 м и добра естествена осветеност. Налични са трифазен ток без ограничение на мощността, вода и канализация. За ползването на електрически ток с определена мощност наемателят заплаща еднократна такса на електроразпределителното предприятие ЧЕЗ, която се определя по специална методика на предприятието. Сградата се намира в заграден участък със самостоятелен вход, като е осигурен достъп и на товарни автомобили. Пътят до Главен път Е-79 и ж.п. гарата е асфалтиран и се поддържа с добро състояние. Обектът е подходящ за тихо производство, шивашки цех или склад. При необходимост следва да се промени предназначението на обекта, което става за сметка на наемателя. Наемната цена е посочена без ДДС и се отнася за квадратен метър наета площ. Точната площ се определя чрез измерване преди подписване на наемния договор. УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната цена за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора. След края на първия месец се заплаща втори депозит в размер на сумата за изразходвана електроенергия в наетото помещение за този месец. Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% от месечната наемна цена /без ДДС/. Наем: 1 евро/кв.м.


Най-нови обяви за недвижими имоти