Коментари | Експерти | Статии за имоти | Анализи |


България отново 10-те топ дестинации за инвестиции в недвижими имоти имоти от на острова

Видяна: 1582

България отново 10-те топ дестинации за инвестиции в недвижими имоти имоти от на острова

България се изкачи отново в класацията на TheMoveChannel.com за инвестиции в имоти от  британците.

Първото място в класацията продължава да се държи от Испания, следвани от САЩ, Франция и Португалия. 

Гърция е паднала с 3 позиции в годишната класация на изданието до 11-то място, а Малта с две - до 12-то. Най-сериозно изкачване в класацията е направила Гренада – с 14 позиции до 31-во място в подреждането. 

От изданието подчертават, че по-малките пазари подхождат много по-гъвкаво към британските инвеститори, които предпочитат ваканциони имоти.

Д. Джонсън от TheMoveChannel.com коментира, че търсенето на имоти от британци в България е значително по-слабо, отколкото беше преди началото кризата, но пък пазарът на страната ни е станал вече по-стабилен и по-привлекателен заради ниските цени. 


« Назад към всички новини

Най-нови обяви за недвижими имотиНай-четено в портала

Сайт за имоти Варна


Търсенето къде да публикувате обявата си вече не е толкова сложно, защото  maximot.bg, е тук за да публикувате обявата си в него, просто напишете адреса влезте и вече сте готови да публикувате. Не си губете времето в излишни сайтове, време за губене няма, колкото по бързо се публикува една обява толкова по добре за вас. Ще имате...


» прочети още


Продажби на апартаменти Пловдив


  Пловдив има отлична история, и тук  се е развива човешката цивилизация. А предишното име на Пловдив е било Филипополис (Филибето). Има много хора занимаващи се  с недвижими имоти : покупки  и продажби, наемни отношения, управление, експертни оценки на недвижими имоти, административно - правни услуги, ...


» прочети още